Wednesday, January 8, 2014

Paleo Day 7 Dinner

Aku dah star bergym semula. Best betul sebab company ni ada gym. Alatan dia tak byk tapi lengkap. Gym kat Kampar aritu lagi kecik dari yang ni. Boleh je kurus. Tapi time tu kurus sebab banyak makan hati rasanya...Hahaha...


So, balik lewat sket semalam sebab bergym and bergosip. Jalan jem pulak sebab hujan lah landslide la accident, kereta rosak semua ada la atas jalan semalam. Sepanjang jalan aku dok pikir pasal makanan. Rasa nak makan KFC la, minum coke, makan nandos lah, macam2 la otak ni pikir dalam jem. Dah dekat sampai rumah, aku decide nak pg supermarket beli drumstick and masak je ayam kfc sendiri.


Sampai Hero Supermarket kol 9.15pm. Ayam semua dah tinggal sikit. Drumstik tinggal seketul je. Mood nak masak terus hilang. Browsing punya browsing last2 aku ambil kelapa muda and grill seaweed snack. Sampai rumah, keluarkan potato salad baki kelmarin dari fridge and dats my dinner last nite. Since mom still bising about my health, i took a spoonful of VCO before going to sleep.

Hari ni bowel movement much better. Tapi still ada rasa flaring. Aku dah set appoinment degan specialist dekat KPJ Damansara next Monday. Hepefully, I can sort this out soon.

No comments:

Expectations

Is it wrong to have high expectation? Expecting someone else to be fair to you. Expecting others to treat you as you treat them. I learned...