Monday, April 25, 2011

Never Say Never 3D

For those yg tak tau, tajuk entry ini adalah tajuk lagu Justin Beiber (JB) That song is one of the most inspiring song ever. 

Nak kata aku ni peminat fanatik JB tu tak la. Aku tak pegi pun konsert dia kat Stadium Merdeka aritu.Nak kata aku ni minat dia sesangat pun tak juga. Aku tertarik dengan kisah dia. Perjalanan hidup dia. Bagi aku kisah hidup dia mengajar kita supaya jgn berhenti dari mempunyai impian.

I think he is so lucky coz he knows what he wants and therefore he could just go for it with all his heart. Many of us tak tau apa yg kita nak in life sebenarnya. Cotohnya aku. Aku jadi lawyer sbb aku ada ijazah undang2. Aku kerja kat KL sebab gaji dia lagi banyak, challanges dia lebih menarik and standard of living lebih baik dari tempat lain. Its not because I love being a lawyer or because I love KL. 
from Google
Anyhow, tujuan utama entri ni bukanlah untuk mendedahkan konflik dalaman aku sebenarnya. Aku just nak share kat korang semua yang aritu aku telah berjaya mengheret pakcik aku ke movie Never Say Never 3D. huhuh...

Nak kata movie tu awesome, cannot la coz its a true story. Sama macam korang tgk dokumentari Tun Mahathir etc.. It can be boring especially if korang tak minat org tu. Pakcik aku berjaya menonton movie tu smp ke 15minit yg terakhir. Dia tido. hahahah...

Well, i think my uncle is the most awesome uncle ever! Kalo takde dia aku tak pegi tgk kot movie ni. Takde org yg nk teman aku. Aku tak penah plak buat keje tgk movie sesorg. Rasa sedey dowh tgk movie sesorang. Mkn sesorg takpe lagi. Ok la ...da merapu.

Never Say Never everyone!

Entry Malas Taip Banyak2

Fullhouse kat Sunway Giza.

Pink mini. Comel kan?

Ye, saya (rasa saya) dah gemuk! Saya janji akan pergi gym everyday mulai esok.

Makanan org tengah diet. Club sandwich, share 2 org.

Iced Latte for me. Yummy!

Pakcik aku yg blame aku kerana telah menyebabkan berat badan dia naik 4kg minggu ni!

Gratitude List No. 3

Malaysian just had a long weekend last week. 3 days off from work meaning a lot of time on my hand. Had a whole day to my self on Friday. Cl...