Thursday, July 4, 2013

Rasa Marah

Aku memang tak suka marah2. Seboleh-bolehnya aku bertekad untuk jadi org yg plg cool walau apa pun situasi.

Tapi lately, aku byk rasa marah. Tak sure la betul marah ke, lebih pada kecewa ke atau sedih. Yg pastinya, perasaan tu semua tak bagus. Negetif... I don't like.

Sekarang kerja aku byk. Kes dah byk jalan dkt court. cumanya, payment plak lambat masuk. Ini antara benda yg buat aku marah. Rasa macam tak produktif.

Today, aku rasa macam nak berblog. Tapi idea plak tak muncul. Lagi buat aku marah.

Gratitude List No. 3

Malaysian just had a long weekend last week. 3 days off from work meaning a lot of time on my hand. Had a whole day to my self on Friday. Cl...