Friday, December 20, 2013

Nicest Boss Ever

TGIF!

Still in the office. Happily updating my blog. Baru je siapkan keje. Bos still in the office siapkan keje dia. Aku dah boleh balik dah sebenarnya. Tp dia selalu tunggu aku siap keje baru dia balik, so aku berniat nak balik bersam-sama la jugak. Provided that dia tak lambat sangat la. Aku skip lunch arini. So now lapar giler...


Talking about my week. Minggu ni agak hectic. Work starts to pour in from so many departments. HR, Finance, Sales, Service, MD Office. Stress jugak semalam. Nak lagi aku tengah period. Uish, cakap main lepas je semlm. Mengikut hormon betul. Luckily boss sgt penyabar. Syukur sgt dpt bos baik.



Talking about my nice boss. Isnin lepas, dia bawak aku keluar lunch. For the first time since aku start keje kat sini, last Monday baru dia belanja aku lunch. Rupa-rupanya, presentatiion yang aku buatkan untuk dia mendapat pujian hebat oleh MD and other heads of departments. I was just doing my best je. It feels so good when your good work is being acknowledged.



No comments:

Expectations

Is it wrong to have high expectation? Expecting someone else to be fair to you. Expecting others to treat you as you treat them. I learned...