Saturday, December 21, 2013

My Typical Weekend

Seboleh-bolehnya, weekend is my time to unwind. If tak balik kampung, aku suka duduk umah and do absolutely nothing.

Apart from tengok tv, amik laundry and masak untuk makan sendiri, catching up on my candy crush is my favorite past time activity. Kekadang if mood mengemas dtg, aku akan kemas umah sikit2. Tapi lately ni memang malas tahap cipan lah!

google image
Hari ni aku bangun awal. Sebab mmg dah terbiasa bangun awal. Buka tv, aku rasa 10 min je. Then lelap balik. Tgh ari baru bangun. Arini cm ingat nak puasa je. Malas sgt rasa nak masak. Aku buka fridge nampak aiskrim potong perisa durian, aku buang kayu dia letak atas roti walah! Dats my brunch for today.

from Google

Then  aku layan movie Pitch Perfect untuk kali ke-3. yang aku suka about that movie, lagu2 dia. Acapela yg marvelous! Saper belum tengok, sila tengok yer...

google image
Abis Pitch Perfect, aku warm up my own vocal cord plak. Layan lagu maroon 5 and bruno mars kejap. Pastu kol 6 keluar amik laundry and beli planner utk bos kesayangan. Siap hal kat luar, balik umah masak, makan, tgk tv sat. Bosan xde citer best, now mengadap komputer. Dah dkt 3 jam kot. Main candy crush. Ada level baru la plak. Now tersangkut kat level 421. Adoi....



Now, baru ada mood nak update blog. Sementara tunggu live kat candy crush di refill.. hehe... Esok tatau lagi nak buat apa. Most probably cari kedai basuh kereta. Kereta kotor giler!!! Argh... Malasnya...


No comments:

Gratitude List No.11 - Living in The Now

Had an awesome day off yesterday. I just realized that when you really make use of your time, you feel like you have so much time when in ac...