Tuesday, March 15, 2011

Updates Yang Panas!

Updates yang panas sepanas ati aku. hahahah...

Dari pagi sampai ke mlm non-stop! sakit jiwa raga...owh tidak! Aku dah terkomplen. No no... Not gud Farina.

Baiklah...let me update u on me. M comot today. Bgn lambat, tak sempat make-up. Sgt serabai. Tenaga pun tak optimum. Bukti?
Muka dah mcm org sakit otak pun ada. hahahah!

Ni gambar2 terbaru projek aku. Haih..Siap je projek ni, aku nak cuti seminggu! Tak kira!

Carpenter nga pasang wall to wall cabinet

Archway...Tgk tu carpet tak match! 
The tv cabinet. Esok, tv sampai. 
Tu je la kot yg aku dapat update arini.Harap projek aku ni dpt diselesaikan dengan sempurna sebelum bulan ni berakhir.

No comments:

Expectations

Is it wrong to have high expectation? Expecting someone else to be fair to you. Expecting others to treat you as you treat them. I learned...