Monday, February 21, 2011

Selamat Hari Jadi Farah Fauzi

Entry khas untuk adik tercinta aka Ibu Rayyan. Umur dia dah 25 tahun kot.  Therefore, aku listkan 25 fakta yg mungkin betul atau pun tak pasal adik aku yg sorang ni:

1. The toughest among kami adik beradik meaning if kena marah ngn mak dia mmg tak nangis, kena marah ngn aku nangis plak.
2. The most independant
3. Mempunyai survival skill yg kekadang menakutkan mak ayah n kakak serta adik2
4. Adik/Kakak yg plg seksi dalam family
5. Suka tanya soalan2 sengal dalam kereta mcm siapa yg cipta donut, or siapa yg discover boleh guna gandum untuk buat tepung or donut asal dari negara mana. Macam la org kat sebelah dia tu pakcik google
6. sgt suka rollercoaster
7. sgt suka asam especially jeruk anggur yg warna putih tu
8. sgt syg kat Rayyan
9. lebih rapat ngn ayah
10. sometimes degil giler
11. masa kecik2 nakal giler; tarik rambut aku masa nga pose dpn kamera then ayah aku snap gambar time aku nga nangis (menjengkelkan..)
12. the one and only left handed in my family
13. baik hati
14. sukakan kucing. sanggup pergi cari anak kucing dia yg terjun bangunan 13 tingkat
15. suka shopping
16. suka jejalan
17. keras ati
18. masa dia pregnant, dia mengidam nak kaler buku mewarna budak2
19. owh, dia dah kahwin k
20. dulu dia bercita-cita nak jadi chef
21. skang, aku rasa la, kalo boleh dia tak mau masuk dapur
22. dia pandai masak, aku slalu mkn lunch kat umah dia time weekend
23. dia suka muzik rnb & hip hop
24. dia adik aku and aku syg dia. aku tau dia pun syg aku gak!
25. dia banyak tolong aku, basically dia mmg ringan tulang especially ngn adik beradik
26. dia jenis happy go lucky and aku harap dia sentiasa happy :)

No comments:

Gratitude List No. 18

Had a nice weekend with my other half. I had been planning to meet him and the Universe just give me exactly what I want. I am so grateful f...