Monday, October 22, 2012

YouCam Fun Piccas!

Mood gediks. Tak tau nape. Padahal byk je benda kena baca. Blog pun tak berupdate. So, kita letak gambar je la dulu. Tgk sat lagi mood menulis dtg tak. Macam ada byk je nak share, tp semua nyer berunsur negetif. So, kita tangguh je la dulu smp ilham yg lebih positif dtg.

Nampak eyebag tu? Muka tak cukup tido ni

Muka skema tak hengat

Sebelum kuar umah, posing dulu dpn laptop. 

Muka penat. Lipstik pun lupa pakai

Friday casual day. Ari malas pakai eyeliner

Bad hair day. Sesapa yg kata tu sexy, dia tak tgk rmbut tu live aritu, Messy n kusut!

Esoknya, jadi skema

Muka org konon2 diet

Kehilangan getah rambut, so kena sanggul

Taktau nape lighting arini bright sgt.
Almost everyday aku masuk ofis aku akan amik gambar dulu. Motif? Takde motif, probably I'm just full of myself. Obses ngn muka sendiri.

1 comment:

Hazmin said...

Macam-macam jenis gaya dan memek muka ye. Hehe

Expectations

Is it wrong to have high expectation? Expecting someone else to be fair to you. Expecting others to treat you as you treat them. I learned...