Wednesday, October 8, 2014

September

Tahun ni bulan September merupakan bulan yang paling pendek aku rasa. Tak sempat nak post satu entry pun kat blog usang ni.

September dipenuhi dengan pelbagai cuti dan aktiviti. Aku dihantar pergi training, bos aku cuti, aku dihantar pergi Singapore dan macam2 lagi lah.

Banyak benda aku nak kongsi kat sini tapi entah kenapa moof menulis tersangatlah nipis hari ni. Beberapa hari lepas aku dapat berita sedih. Berita ni lebih kepada peringatan buat aku. Tapi hati ni degil, betul2 keras masih alpha, masih kefur atas nikmat yg Tuhan dah berikan kepada aku.

Hati ini terasa kosong. Aku perlu kembali ke pangkal jalan...

Semoga dipermudahkan


No comments:

Gratitude List No. 18

Had a nice weekend with my other half. I had been planning to meet him and the Universe just give me exactly what I want. I am so grateful f...