Thursday, March 22, 2012

Cerita Kereta Baru Aku Pulak

Belum dapat lagi k. Apa2 pun, kita kena tau dulu kita nak kereta camne. Since bilangan kereta family aku da sama byk ngn bilangan ahli keluarga aku, aku rasa, takde point la nak beli kereta besar2 kan. Nak pegi mana2 bawak la kereta masing2. Hahaah...

Basically, aku tak perlu kereta besar. Nak2 lagi aku takde family sendiri. Orang single macam aku, rasanya lebih menarik pki kereta kecik yg seksi, classy and sporty. Bukan nak pegi mana pun, ofis, court and balik kampung. Maybe sekali sekala, pergi bercuti ke Cameron. (Rindu plak nak g Cameron)

Cukup mengarut, mari kembli ke alam impian. For some undetermined reason, aku aim Audi. Option yang aku bg kat diri aku pun tak byk actually.  Aku nak kereta 2 pintu sebabnya, family aku takde kereta 2 pintu buat masa ni. Tapi, kalau dapat yg 4 pintu pun aku banyak2 syukur pada Tuhan. So my options are either Mercedes, Beemer or Audi. My top choice for the time being is Audi, nombor 2 BMW then Merc.

Kat bawah ni antara model2 yg menarik ati dan otak aku skang ni. Hendaknya, dapat la aku one of these cars soon. InsyaAllah...

AUDI TT - Google Image
A5 Coupe- Google Image

No comments:

Gratitude List No.11 - Living in The Now

Had an awesome day off yesterday. I just realized that when you really make use of your time, you feel like you have so much time when in ac...